A Secret Weapon For kantoorgebouw

Wiki Article

Kijk kritisch naar je huidige financiële situatie en verwachte toekomstige inkomsten. Dit geeft je inzicht in hoeveel je kunt besteden aan de aankoop en wat je maandelijks kunt aflossen.

Als u rechtstreeks gefinancierd wordt door een investeerder dan stellen we, nadat u de offerte heeft getekend, een informatiememorandum (ook wel investeringsaanbieding) op fulfilled de relevante gegevens in excess of het object en u als aanvrager. Iedere dinsdag om nine uur worden de financieringsaanvragen gepubliceerd op onze Site, waarna één van onze investeerders kan aangeven of hij wil financieren. Uw aanvraag wordt niet op ons platform gepubliceerd als u gefinancierd wordt vanuit een van onze fondsen. De gemiddelde doorlooptijd van minute van aanvraag tot acceptatie door een investeerder bedraagt one tot 2 weken.

Risicokosten Hiermee dekken we het risico af dat u uw hypotheek niet aflost. Hoe beter u er financieel voorstaat, hoe lager deze kosten zijn.

Als je bedrijf niet over voldoende eigen middelen beschikt om een professionele lening aan te gaan, dan kan een onroerende leasing de oplossing bieden. Fulfilled leasing is namelijk een financiering tot 100% mogelijk, waarbij onder meer de btw of registratierechten van het gebouw doorway de leasinggever worden betaald. Bij dit soort financiering zal een leasinggever (bijvoorbeeld een bank) in opdracht van de leasingnemer (het bedrijf) het bedrijfsvastgoed aankopen of oprichten.

Vanwege de beperkte concurrentie betekent dit vaak ook niet zo goede voorwaarden. Sowieso moet je een groot deel van het benodigde bedrag zelf ophoesten en je wordt meestal ook beperkt in de hoeveelheid tijd die je zelf in het huis door mag brengen.

Commercieel vastgoed zijn onder meer woningen, winkels en kantoren die u verhuurt of gaat verhuren. Dit vastgoed kunt u niet financieren achieved de Zakelijke hypotheek of Zakelijke lening.

Een verhuurhypotheek bij een van de in dit artikel besproken bemiddelaars en geldverstrekkers is daardoor al snel een hele goede optie.

Bij bedrijfsinvesteringen kun je in aanmerking komen voor investeringsaftrek. Bij de aankoop van zakelijk vastgoed kom je mogelijk dus vastgoed ook in aanmerking voor investeringsaftrek.

Een amortisatieschema is een tabel die de maandelijkse aflossing en rentebetalingen gedurende de looptijd van de lening laat zien.

Bij het financieren van zakelijk vastgoed moet onderscheid gemaakt worden tussen vastgoed voor eigen gebruik en commercieel vastgoed (bestemd voor de verhuur). Bij commercieel vastgoed is er daarnaast onderscheid tussen residentieel vastgoed (woningen) en kantoren, winkels and so forth.

Als u alle documenten heeft aangeleverd beoordelen wij uw aanvraag. We kijken of de zakelijke hypotheek of lening previous bij uw bedrijf en financiële situatie.

Als verkoper hoef je je geen zorgen meer te maken tussen de verkoopovereenkomst en de akte, want deze waarborg garandeert het normaal functioneren van alle vaste mechanische installaties in jouw woning.

Plant u een oriëntatiegesprek in? Houd er dan rekening mee dat u voorafgaand aan het gesprek uw recente jaarrekening bij ons aanlevert. Deze gegevens heeft de adviseur nodig om het gesprek voor te bereiden.

Crowdfunding is een methode voor de zakelijke financiering van vastgoed die steeds populairder wordt. We kennen het al een tijd, maar deze manier van financieren blijft onverminderd groeien. In de eerste helft van 2021 werd er zo’n € 358 miljoen opgehaald by using crowdfunding. Natuurlijk ging dat bedrag niet volledig naar de zakelijke financiering van bedrijfspanden, maar het geeft wel aan dat het een reële optie is voor ondernemers.

Report this wiki page